Dom > Новости > Sadržaj
Складиштење знања
- Sep 13, 2018 -

1 . Разумни распоред складишта

Складиште није само место где се складиште роба, већ и место где се врши сакупљање, дистрибуција и управљање. Да би се олакшао несметан напредак ових задатака, мора постојати разумна распоред.

Распоред складишта треба да обезбеди континуитет и независност операција сакупљања, дистрибуције и управљања. У потпуности искористите подручје складишта, разумно уредите и максимизирајте подручје складиштења робе, али изван подручја за складиштење, као што су радни канали и локације канцеларијског простора. Често се помјерају роба и велика роба у близини врата магацина како би се скратила растојање и смањила радна оптерећења. Ово захтева професионално решење за складиштење складишта како би максимизирало коришћење складишног капацитета.

Чувати робу на одређеној површини, одредити локацију робе, знак лиценце, наводећи врсту, сорту, спецификације и број робе.

2. У условима обезбеђивања сигурности, треба обратити пажњу на рационално коришћење капацитета за складиштење, практичну испоруку робе и лако одржавање вентилације, чишћења, инспекције итд. У исто вријеме, треба обратити пажњу на уштеду материјала, побољшање ефикасности рада и смањење интензитета рада. Према роковима складиштења робе и природних и материјалних услова складишта, потребно је извршити палетизацију према локалним условима.

Искуство нам говори да научне методе складиштења могу да уштеде трошкове складиштења. Од оснивања пре 20 година, Кингдао Гуаниу Пластицс Цо., Лтд. је обезбедио научна решења за складиштење за више од 100 земаља у свету, чувајући ресурсе за складиштење потрошача.

Ако имате проблема са складиштењем, слободно нас контактирајте.