Dom > Новости > Sadržaj
Дневни метод одржавања пластичне плоче
- Jun 05, 2018 -

Дневни начин одржавања пластичне плоче

1. приликом коришћења картице са пластичном картицом, обратити пажњу на светлосну ручку, немојте дозволити да је плоча картице неравномјерна, иначе је лако оштетити картицу.

2. уколико се слагање употребе пластичне плоче, да би се видело дно плоче носивости носивости, не постоји оштећења, ако их има, како би се смањила тежина у времену.

3. Када стављате робу, боље их ставите у просеку, тако да можете избјећи појаву бочне дисторзије приликом подизања или руковања.

4. када користимо пластичну плочу за превоз робе, треба размотрити да ли величина роба може да задовољи употребу пластичне плоче и да избегне неправилну величину пластичне картице.

5. Да бисмо спречили оштећење картице у процесу коришћења, предлажемо да се терет ставља на таблу у облику пакета комбинације, што је корисно за утовар и истовар плоче. Наравно, пластична плоча има доста свакодневног одржавања здравог разумевања, морамо знати више о знању о одржавању пластичне плоче и посветити више пажње кориштењу пластичне картице, тако да се пластична плоча може користити више .