Dom > Новости > Sadržaj
Прославите фестивал средином јесени
- Sep 19, 2018 -

Поводом националног дана и фестивала средином јесени, како би се наследила традиционална култура кинеске нације, повећала је кохезивност међу запосленима, ау исто вријеме, како би се запосленима осјетила брига о предузећу, Кингдао Гуаниу Пластиц Цо., Лтд. је одржао серију активности како би запослени у Гуаниу-у, који су обично заузети и заузети, испред распореда шарене средње јесени.

14. септембра 2018, генерални директор Сун Кингдао Гуаниу Пластиц Цо., Лтд. је водио све ван канцеларије и обавио низ занимљивих активности као што су пењање и бирање грожђа. После пола сата напорног рада, коначно смо се попели на врх планине. Након кратке паузе започели смо низ активности, као што су шутирање шатлица, релеја и других игара. Након ручка, сви су ушли у виноград, пробали грожђе које су одабрали и разменили проблеме и методе рада. Кроз ову активност повећали су кохезивност запослених и учинили све уједињене у свом будућем раду.

Добра и складна атмосфера компаније је основа да запослени раде срећно. Опуштене и срећне тимске активности су најактуелнији и ефикаснији начин стварања хармоничне атмосфере. Бесплатна и удобна компанија може побољшати осећај припадности запослених у различитим облицима рада и осигурати да су запослени здрави и срећни. Размишљање је посвећено раду и животу. Гуаниу Пластиц Цо., Лтд. такође жели свима: Хаппи Натионал Даи Фестивал средином јесени !