Dom > Новости > Sadržaj
Класификација и перформанса кутије са прометом
- Jun 05, 2018 -

Класификација и перформансе кутије за промет

Данас је развој транспортне индустрије у великој мери у области логистике. Осим тога, потреба за преокретом кутије у утовару роба такође је укључена у категорију производа топло проданих. Дакле, колико знате о класификацији и учинку оквира за окончање? Следеће информације ће укратко представити знање о ова два аспекта и надати се да ће пружити помоћ корисницима који не знају много о томе.

Кутија за промет пружа погодност за превоз робе, а ако може схватити његову класификацију, уштедеће много простора и економских трошкова за теретни превоз. Класификација ове врсте робе је врло једноставна. Једно је заједничко правило које се може загушити. Може се сложити у одређеном редоследу приликом транспорта. Постоје и конкавне ротирајуће кутије. То је такође и практичнији оквир.

Најекономичнији и практичнији треба да припадају преклопном окретном оквирију који се не може само сложити, већ се такође може склопити након истовара терета и такође може смањити оптерећење простора за логистичка возила. Последњи спада у купу и конкавну комбинацију, коју стручњаци назову оквиром за окретање стега, што је, наравно, дизајнирано да комбинује предности две кутије.

Наведено је класификација облика и структуре пластичне кутије. Ако је подељен на материјал, може се подијелити на двије врсте полиетилена и полипропилена високе густине. Отпорност на шок прве врсте је боља. Погодан је за превоз робе која су крхка и пада. Избор две врсте сировина је спреман за паковање и паковање логистике. Стандард Цхенг Иунсху. Генерално у дистрибуцији логистике, техничко особље ће изабрати врсту кутије са пластичном обрадом у складу са карактеристикама роба купца, тако да може учинити своје перформансе могуће.