Kabinet

 • Кутија за одлагање метала

  Кутија за одлагање метала 1.Алл-Пурпосе Метал Стораге Цабинет обезбеђују сигурно складиште за своје вриједне делове и алате.
  2. Погледајте наше различите опције величине и унапред конфигурисане чврсте челичне кабинете у комплету са кесама за складиштење и...

 • Кутија за складиштење алата

  Кутија за складиштење алата 1.Кабинет за алате обезбедјује сигурну заштиту од складишта за алате, умете, снабдевање и личне ствари.
  2. Сви заварени ормани су обложени прахом, израђени од челика од 16 степени и имају ручку са кључевима са системом закључавања...

 • Складишни кабинет за причвршћивање

  Складишни кабинет за причвршћивање 1.Кабинет за причвршћење за причвршћивање обезбеђује сигурно складиште за своје вриједне дијелове и алате.
  2.Стандардне карактеристике перформанси: бродови комплетно монтирани, спремни за употребу, 14 степени све заварене...

 • Делови Бин Цабинет

  Делови Бин Цабинет 1.Партс Бин Цабинет за алате обезбеђују сигурну заштиту од складиштења алата, умова, потрошног материјала и личних ствари.
  2. Сви заварени дијелови Кутија за бин је прашкастом премазом, израђен од челика од 16 метара и има кључну...

 • Кутија за челичне канте

  Кутија за челичне канте 1.Стеел Бинс Кабинет за причвршћивање обезбеђује сигурно складиште за своје вриједне дијелове и алате.
  2.Стандардне карактеристике перформанси: бродови комплетно монтирани, спремни за употребу, 14 степени све заварене...

 • Шкаре за складиштење

  Шкаре за складиштење 1. Канцеларија за канцеларије обезбеђује безбедно складиштење ваших драгоцених делова и алата.
  2. Погледајте наше различите опције величине и унапред конфигурисане кутије за чврсте канте за чврсте услове, комплетне са кесама за...

Mi smo poznati kao jedan od najprofesionalnijih proizvođača kabineta i dobavljača u Kini za naše kvalitetne proizvode i prilagođene usluge. Budite sigurni da kupite rasuti kabinet napravljen u Kini iz naše tvornice.