Dom > О нама

Наша историја

发展历程_副本.jpg


Наша фабрика

Гуаниу је основан у Кингдао-у 1997, започео је велепродајним пословима од пластичних производа. Са 20 година непрекидног напора и преданости у развоју дизајнирања и израде производа за складиштење, компанија се успешно трансформисала у национално водећег логистичког решења за складиштење података.

Компанија регистрована са капиталом од 21 милиона РМБ, има двије производне погоне који покривају укупну површину од више од 40,000㎡, са годишњим производним капацитетом од 20.000 тона.

Од 2005. године почели смо да истражујемо међународно тржиште и до данас смо са светским операцијама извезли у више од 80 земаља и региона.

IMG_2273_副本.jpg


Наш производ

Пластичне кутије за складиштење, пластичне контејнере, кутија за одлагање ствари, кутија за одлагање, кутија за бин

产品分类大图_副本.jpgАпликација производа

Складиштење и руковање материјалима у складишту, радној станици, продавници, гаражи. Превоз и испорука до одредишта


Наш цертификат

Тренутно, компанија је добила 10 регистрованих заштићених знакова и 22 патента.

Сертификовани ИСО9001: 2015 Систем управљања квалитетом, ИСО14001: 2015 Систем за управљање животном средином, ОХСАС18001: 2007 Систем заштите на раду.

Гуаниу је постао једна од првих серија "Натионал Хигх-Тецх Ентерприсес" у Кингдао-у у 2017. години. Као резултат богатог акумулације интелектуалне својине кроз сталан развој нашег професионалног тима о дизајну производа и иновацијама.


Опрема за производњу

Ињецтион Мацхине 16сетс, од 80Т-1600Т, 10сетс Машина за сечење, савијање, пробијање, заваривање.

03研发实力1_副本.jpg


Тржиште производње

Домаће, Америка, Аустралија, Европа, Азија


Наш сервис

Имплементација концепата Тотал Куалити Манагемент (ТКМ), напредног планирања квалитета производа (АПКП), наметнујемо најстрожи систем контроле квалитета од почетне фазе дизајна до краја производног процеса.

Квалитет као наша основна вриједност, све производне процедуре и методе испитивања производа се обављају у складу са индустријским праксама и међународним стандардима.

Наша лабораторија је комплетно опремљена стандардизованим инспекцијским и испитним установама, што нам омогућава да направимо различите ефективне експерименте као што су затезање, удар, савијање, мелт-стопе, тврдоће, падање, компресија, деформација, оптерећење и остали, како би се задовољили потребу за анализом и откривањем сировина и готових производа и обезбедити несметано вођење процеса истраживања и развоја и контроле квалитета.

Гуаниу поседује складиште за готове производе од 5000 м2 и складиште за сировине 1000 м2, што нам омогућава да све стандардне предмете и сировине задржимо у довољним количинама како бисмо обезбедили брзу доставу за мање количинске наруџбе и достављање на време за велике количинске поруџбине.

Гуаниу је поставио дугорочну стратешку сарадњу са више међународних признатих теретних компанија, мрежа логистике покривена широм свијета и осигурала достављање робе неоштећеним и брзим.